Wie zijn wij?

consultant-benefits-pic1

Al meer dan 5 jaar beheren/besturen wij VvE’s. Onze dienstverlening kenmerkt zich door maatwerk, directe communicatie, betrokkenheid, aandacht en zorgvuldigheid. En dit alles voor een betaalbare prijs.

Onze diensten bestaan o.a. uit Contractmanagement, verduurzaming, extern VvE bestuur, technische begeleiding, project begeleiding en het organiseren/voorzitten/bijwonen van vergaderingen. We passen onze diensten naar wens van de VvE aan, zodat voor iedere VvE de maximale gewenste ondersteuning behaald wordt. Uit ervaring weten we dat het organiseren van een VvE betekent, dat je van vele markten thuis moet zijn. Al dit geregel zorgt dit ervoor dat je veel tijd kwijt bent aan het besturen een VvE. Als beheerder zorgen wij ervoor dat alles voor je georganiseerd wordt.


KENNIS
VAN DE MARKT
5
JAAR ERVARING

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten variëren van klein tot groot en van recht-toe-recht-aan tot zeer complex met een combinatie van hoofdsplitsing, ondersplitsing(en) en bestuurlijke en bouwkundige uitdagingen. Wij zijn vanuit iedere situatie altijd in staat om rust, orde en stabiliteit te creëren en weten als geen ander hoe VvE’s tot zorgvuldige, efficiënte besluitvorming kunnen komen.

BRL-5016 richtlijnen

VVE Optimaal conformeert zich aan de gedragscode voor beroepsmatig beheerders van Verenigingen van Eigenaren. Onze procedures zijn afgestemd op de BRL-5016 richtlijn, die is opgesteld door CvD Beheerders van Verenigingen van Eigenaren.


Gespecialiseerd in
het beheren van VVE's
31

OPTIMALE VVE'S

Info@vveoptimaal.nl